HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


TOP SECRET, Τεύχος 6Τεύχος 6, Top Secret

ΓΕΩ-ΨΕΚΑΣΜΟΙ... Ο ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ
Το άρθρο αυτό, θα φωτίσει τον σκοτεινό κόσμο των απόρρητων στρατιωτικών πειραμάτων που σήμερα αποτελούν την τεχνολογία αιχμής, απαραίτητη για την διενέργεια όλων πλέον των στρατιωτικών επιχειρήσεων του πλανήτη που διεξάγονται από τις ΗΠΑ και καταδεικνύει την σχέση της χημείας με τον ηλεκτρομαγνητισμό στον έλεγχο, την πρόβλεψη αλλά και την διαμόρφωση του κλίματος.
Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί από μη ειδικούς, προκειμένου να καταφέρουν να αποδείξουν την ύπαρξη των chemtrails, των χημικών ιχνών δηλαδή που κατά καιρούς χαρακώνουν τους ουρανούς όλου σχεδόν του πλανήτη.
Και μόνο η γεωμετρία και ο σχεδιασμός τους, αποκλείει την πιθανότητα να πρόκειται για φυσικό φαινόμενο.
Εάν διαβάσει κανείς προσεκτικά ανάμεσα στις γραμμές του Αμερικανικού Νομοθετικού Έργου, θα δει ότι τα chemtrails (και άλλα εξωτικά όπλα) αναφέρονται με το όνομά τους ήδη από το 2001 και η χρήση τους εμπίπτει σε καθεστώς περιορισμών. (HR 2977 IH,107th CONGRESS, 1st Session, 2-October 2001.)

Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού TOPSECRET, σε τι χρησιμοποιούνται τα chemtrails; και από ποιούς κατασκευάζονται και για ποιόν σκοπό, τι είναι στην ουσία τους και κατά πόσο έχουν επίδραση στον καιρό και το κλίμα μιας περιοχής...

ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ “F”... Η ΤΟΞΙΚH ΟΥΣΙΑ “SODIUM FLUORIDE”
ΠΕΡΝΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡHΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ... ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ!
Αυτό όμως που μου προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν πως η έκθεση του ερευνητή J. Wilde χαρακτηρίστηκε παραδεκτή από την επιτροπή στις 12 Δεκεμβρίου του 2003 -γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά- κάτι που υποδεικνύει πως η επιτροπή υποχρεούτο πλέον σύμφωνα βάση του άρθρου 175, παρ. 4 να ερευνήσει περαιτέρω το συγκεκριμένο θέμα.
Η απάντηση της Ευρωπαϊκής επιτροπής πέφτει σαν “βόμβα” στις 30 Απριλίου του 2004 όπου, σε συνεργασία με τον οργανισμό της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Π.Ο.Υ.), μας λέει σε απλά Ελληνικά ότι:
“Είναι γενικώς παραδεκτό στην επιστημονική κοινότητα ότι η παρουσία φθορίου στο πόσιμο νερό μπορεί να έχει θετικές και αρνητικές επιπτώσεις, ανάλογα με τη συγκέντρωση της ουσίας...

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
Εάν το προηγούμενο άρθρο για το Γκουαντανάμο σας τάραξε, το άρθρο που ακολουθεί και που αποτελεί συνέχειά του, θα σας εξοργίσει. Καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων πέρα από κάθε φαντασία, απαγωγές από μυστικές υπηρεσίες ακόμα και στη χώρα μας, βασανιστήρια πέρα από κάθε όριο ανθρώπινου εξευτελισμού, συνθέτουν ένα εφιαλτικό σκηνικό που δεν ταιριάζει καθόλου με τον ορισμό που εμείς οι ίδιοι δίνουμε στον εαυτό μας “Πολιτισμένη δύση”. Η πλήρη απουσία των ηθικών αξιών μας και η καταπάτηση κάθε νόμου και διεθνούς κανόνα δικαίου, δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε τις επόμενες δεκαετίες ο πλανήτης να μετατραπεί σε μια κόλαση πολέμου και θανάτου, που η αρχική του αιτία είναι το οικονομικό συμφέρον, η ανεξέλεγκτη απληστία και η επιβολή του δικαίου του πολεμικά ισχυρότερου, προς κάθε αδύναμο. Η αυτοκρατορία για να υπάρχει, πρέπει να επεκτείνεται διαμέσου του πολέμου και να απομυζά πόρους που της είναι απαραίτητοι. Θαυμάστε λοιπόν το νέο κόσμο που δημιουργείται με την συναίνεσή μας και την ταυτόχρονη καταπάτηση των δικαιωμάτων και των συνταγματικών ελευθεριών όλων μας...

ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΑΣΤΙΓΑΣ
Λέξη προς αποφυγή και σκέψη που όλοι τρομάζουμε να βάλουμε στο νου θεωρείται ο καρκίνος σήμερα αφού χωρίς αμφιβολία, όταν γίνει αισθητή η παρουσία του, το τέλος μοιάζει να είναι πολύ κοντά...
Ασθένεια που ακόμη και στην ιάσιμη μορφή της θέτει τη ζωή σε καθημερινό κίνδυνο και στην κυριολεξία, τα πάντα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή.
Κι όμως... Ο “κακός” καρκίνος που είναι δυστυχώς πανταχού παρών στην σύγχρονη εποχή και στις περισσότερες των περιπτώσεων έβγαινε νικητής, φαίνεται πως υπάρχει ελπίδα να ηττηθεί!
Οι γιατροί που έχουν αφοσιωθεί στην εύρεση φαρμάκων και εμβολίων, ίσως κατάφεραν το ακατόρθωτο...

ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το σκηνικό μας είναι οικείο, ένα σκηνικό που σχεδόν πάντα αποτελεί την αρχή των τεχνολογικών καινοτομιών: αρχαία Ελλάδα, Σπάρτη.
Ένας Σπαρτιάτης αγγελιοφόρος ετοιμάζεται να μεταφέρει ένα στρατηγικής σημασίας μήνυμα το οποίο δεν πρέπει να πέσει στα χέρια του εχθρού. Πώς λοιπόν θα μπορέσει να περάσει από τις εχθρικές γραμμές χωρίς να αποκαλυφθεί; Απλώς θα χρησιμοποιήσει μία από τις παλιότερες καταγεγραμμένες μεθόδους κρυπτογράφησης. Παίρνει έναν κύλινδρο και τυλίγει γύρω του μία στενή λωρίδα δέρματος στην οποία γράφει το μήνυμα.
Ο μόνος τρόπος να διαβαστεί είναι να τυλιχθεί πάλι σε έναν κύλινδρο ίδιου διαμετρήματος ώστε τα “τυχαία” γράμματα να αποκτήσουν την θέση τους σε λέξεις. Με αυτόν τον τρόπο, το μήνυμα γίνεται σπαζοκεφαλιά για κάποιον που δεν έχει τον σωστό κύλινδρο ώστε να το διαβάσει.
Αυτό που μόλις διαβάσατε περιγράφει μια από τις παλιότερες τεχνικές κρυπτογράφησης ζωτικών πληροφοριών. Η τεχνική δηλαδή που μπορεί να κάνει κάποια κρίσιμα δεδομένα αναγνώσιμα μόνο από επιλεγμένα άτομα ή ομάδες. Η ιστορία της κρυπτογράφησης φτάνει στις ρίζες της ανθρώπινης ύπαρξης...

CIA ΠΤΗΣΕΙΣ UNDER-COVER...
800μυστικές πτήσεις της CIA από και προς την Ευρώπη, από τον Σεπτέμβριο του 2001 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2005.
Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA), κατά το διάστημα αυτό τα αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο Σάνον 50 φορές και απογειώθηκαν 35, κάτι που υποδεικνύει ότι ορισμένες πτήσεις διατηρήθηκαν μυστικές. Παρά το ότι το αεροδρόμιο Σάνον χρησιμοποιείται ως σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, κανένα από τα αεροσκάφη δεν ήταν στρατιωτικό...


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET