HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ραδιοτηλεπικοινωνίες, Tεύχος 76Τεύχος 76, Ραδιοτηλεπικοινωνίες

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ...

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ που κυκλοφορεί όπως πάντα με πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη για τους χομπίστες των ασύρματων επικοινωνιών... περιέχει σε αυτό το τεύχος ένα μοναδικό άρθρο που θα συγκλονίσει τους αναγνώστες!

Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό ΡΕΠΟΡΤΑΖ του πολυσυζητημένου και απόρρητου πειράματος H.A.A.R.P., το οποίο μετά την απόκτηση νέων στοιχείων, παρουσιάζουμε αναλυτικά τις κρυφές πτυχές καθώς και στόχους του πειράματος, οι οποίες έχουν ως σκοπό τον ελέγχο των παγκόσμιων επικοινωνιών με την κατάκτηση της ιονόσφαιρας.
Κανείς δεν πρέπει να το χάσει! Θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων και θα δώσει εξηγήσεις σε πολλά μετέωρα ερωτήματα περί διάδοσης ραδιοκυμάτων.

Φυσικά, για τους λάτρεις των κατασκευών, ένα απλό κύκλωμα τηλεχειρισμού, φτιαγμένο σε διάτρητη πλακέτα, θα σας δώσει τη δυνατότητα να τηλεχειριστείτε τον πομποδέκτη σας μέσω σταθερού, ασύρματου ή κινητού τηλεφώνου.
Ένα άρθρο -έκπληξη που αναμφίβολα πολλοί θα τολμήσουν να κάνουν πράξη!

Στις “παρουσιάσεις” μας, ένας νέος υπέροχος κιλοβατικός ενισχυτής, με μία κεραμική λυχνία 4CX800A και πολλές διαφωτιστικές λεπτομέρειες θα δώσουν κίνητρα σε κάθε ενδιαφερόμενο ραδιοερασιτέχνη που “ερωτοτροπεί”
με την αύξηση ισχύος... και με την ψηφιακή τεχνολογία, εφόσον η παρουσίαση και αξιολόγηση του νέου φορητού πομποδέκτη ICOM IC-E92D με ψηφιακές δυνατότητες (μαζί με ξεκλείδωμα και αναβάθμιση εκπομπής) και γνωριμία με την τεχνολογία D-STAR, θα αποτελέσουν ό,τι καλύτερο για τον λάτρη του ραδιοερασιτεχνισμού που θέλει να είναι πάντοτε σωστά ενημερωμένος και στα ψηφιακά!

Πόσοι αλήθεια γνωρίζουν το νέο G.I.O.T.A. AWARD PROGRAMME; Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την υπέροχη πρωτοβουλία των Ελλήνων συναδέλφων που “γέννησαν” το GIOTA, καθώς και τους κανονισμούς που αφορούν το πρόγραμμα των “Ελληνικών Νησιών στον Αέρα” καθώς και τις προϋποθέσεις για την απόκτηση των βραβείων.

Επίσης ... θα βρείτε για να “ακονίσετε” τις γνώσεις σας το γνωστό ερωτηματολόγιο για την προετοιμασία του νεοεισερχόμενου ραδιοερασιτέχνη, με νέα ύλη που βοηθά τους νέους στο χόμπυ.

Τέλος ... ένα πλήρες ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για την υπέροχη έκθεση τηλεπικοινωνιών στην Πάτρα, που ξεσήκωσε όλα τα σχολεία με μικρούς & μεγάλους επισκέπτες!

Τον Μάϊο ΠΑΜΕ HAMFEST !!!
Συμπληρώστε και στείλτε την αίτηση ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής σας για το HamFest Βέροιας που θα διεξαχθεί το Μάιο!


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET