HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 112Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για τη συνεχή τους υποστήριξη.
-----------------------------------------------------------
Τα γραφεία μας λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή (11 π.μ-3 μ.μ.)
Αρτάκης 70-72 Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
τ
ηλ: 212-2130000, 210-9733445 fax: 212-2130001
e-mail: κάντε κλίκ στο επικοινωνία

----------------------------------------------------------


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

Μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίασης στον πανελλαδικό έντυπο τύπο, το περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες, συμβαδίζοντας με την τρέχουσα τεχνολογία, εγκαινιάζει μέσω της πασίγνωστης, ιστοσελίδας πωλήσεων περιοδικών διεθνούς επιπέδου www.magzter.com, μια νέα διάσταση στην εκδοτική του μορφή και αναβαθμίζεται ψηφιακά, καλύπτοντας τις ανάγκες ενός παγκοσμίου αναγνωστικού κοινού που διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό, καθώς και πολλών άλλων αναγνωστών οι οποίοι έχουν εκφράσει την έντονη επιθυμία της ψηφιακής συνδρομής, εφόσον για πολλούς λόγους, δεν έχουν πρόσβαση στην έντυπη μορφή και προτιμούν την αγορά του περιοδικού σε ηλεκτρονική μορφή.

Από σήμερα λοιπόν, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για το περιοδικό μας (την ηλεκτρονική έκδοση) ενώ θα συνεχίσει κανονικά να εκδίδεται και να υπάρχει διαθέσιμη για τους αναγνώστες μας, η κλασική έντυπη έκδοση του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες, στα περίπτερα της περιοχής σας ή με ταχυδρομική αποστολή στο σπίτι σας, με ετήσια συνδρομή.
Πολύ σύντομα μάλιστα, οι αναγνώστες μας, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και πολλά προηγούμενα τεύχη, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή, σε ιδιαίτερα χαμηλή οικονομική τιμή, έτσι ώστε το αναγνωστικό μας κοινό να εμπλουτίσει και την ηλεκτρονική του πλέον βιβλιοθήκη !
Είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση, πληροφορία ή και πρόταση... με στόχο πάντα την καλυτέρευση των εκδόσεων ACTION PRESS και την μέγιστη ικανοποίηση των αναγνωστών μας, σε όλο τον κόσμο !

----------------------------------------------------------

ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΡΑΔΙΟΔΕΚΤΩΝ SCANNER !

ΤΕΥΧΟΣ (No.112) ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !!!
Το νέο τεύχος κυκλοφορεί στην καρδιά του χειμώνα κι αποκαλύπτει προκειμένου να προστατέψει τους αναγνώστες μας... μεταξύ άλλων... μια ιδιαίτερα έξυπνη κομπίνα κάποιων επιτηδείων που έβαλαν στόχο να πλουτίσουν εύκολα, από την άνεση της πολυθρόνας τους...
 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ “ΑΛΑΛΟΥΜ*”
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΕΡΣ

Η Ιστορική Αναδρομή αποτελεί παράλληλα και ένα Αφιέρωμα που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον, αλλά και θα συγκινήσει τους λάτρεις ακροατές ραδιοκυμάτων και αφορά τους δέκτες ραδιο-scanners, τις γνωστές σε όλους αυτόνομες συσκευές ραδιολήψης.
Μια πλήρης -και όχι μόνο- ενημέρωση για τη νόμιμη πλέον χρήση και την εφαρμογή τους αλλά συγχρόνως και μια αναλυτική αναδρομή της απαράδεκτης ελληνικής νομοθεσίας, με τον ακατανόητο Ν. 3431 που επινόησε ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ του 2006, απαγορεύοντας “δια ροπάλου” την χρήση και κατοχή ραδιοδεκτών τύπου scanner στους Έλληνες πολίτες, αφήνοντάς τους ταυτόχρονα στο έλεος της παρανομίας με μια Υπουργική Απόφαση για αδειοδότηση... που ποτέ δεν πραγματοποήθηκε...
Ένας ΝΟΜΟΣ που τα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ και ένας δεύτερος ΝΟΜΟΣ που καταργεί την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ !!!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ τη στιγμή που το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο θεωρεί ελεύθερες για κοινή ακρόαση τις συχνότητες από 9KHz έως και 3GHz !

Επίσης, γνωρίστε τις δυνατότητες των ψηφιακών αποκωδικοποιητών και τις ψηφιακές τεχνικές προδιαγραφές τους... ώστε να μπορέσετε να αναβαθμίσετε και τον δικό σας δέκτη, για ψηφιακή λήψη !

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ: POLMAR DB-50M VHF/UHF
Μια πολύ ενδιαφέρουσα αξιολόγηση ενός αξιόπιστου και στιβαρού ασύρματου πομποδέκτη αυτοκινήτου V/U full Duplex, με ταυτόχρονη εκπομπή και λήψη V/U ή ταυτόχρονη λήψη V/V, U/U και πολύ ωραίο εξωτερικό σχεδιασμό καθώς και μια πλήρης παρουσίαση των κύριων λειτουργιών και τεχνικών χαρακτηριστικών του.
Με πολλές-πολλές δυνατότητες, αναλυτική αναβάθμιση εύρους, χωρίς καλώδια και κολλητήρια, με απλή επιλογή προγραμματισμού και το σημαντικότερο... ένας
πομποδέκτης VHF-UHF σε χαμηλή τιμή, ιδιαίτερα αρεστό στις μέρες μας...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ...
Μια απλούστατη κατασκευή θα προστατεύσει -χωρίς καμία αρνητική επίδραση στη λήψη ή την εκπομπή σας και με μηδαμινό κόστος- τις τηλεπικοινωνιακές σας συσκευές από τις επικίνδυνες ενεργειακές εκκενώσεις... μια φυσική ηλεκτρική δύναμη...  γνωστή σε όλους μας ως ΚΕΡΑΥΝΟΣ ! 
Ακολουθήστε βήμα-βήμα τα σχέδια και τις οδηγίες και... προστατευτείτε από τα δυσμενή και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, χωρίς αγωνίες και υλικές ζημιές!

Η... ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ KELVIN
Μια αναμφίβολα ελκυστική επινόηση γεννήτριας παραγωγής υψηλής τάσης, με εύκολα και φθηνά υλικά, για να πειραματιστείτε και να παρατηρήσετε μερικά εκπληκτικά φυσικά φαινόμενα που παραμένουν συνήθως αθέατα.
Απλώς, ακολουθήστε τον βασικό σχηματισμό, τις οδηγίες με τις φωτογραφίες και αφήστε τη φαντασία σας και την δύναμη της φύσης να κάνει το θαύμα της !

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
Αν είστε λάτρης της φύσης, των DX-peditions ή λαμβάνετε μέρος σε αποστολές εκτάκτων αναγκών... δηλαδή με λίγα λόγια, αν είστε ένας από τους λίγους αλλά αυθεντικούς “ΕΥ ΖΕΙΝ” ραδιοερασιτέχνες... τότε αναμφισβήτητα, η γκαζιέρα του απομονωμένου Dxer, είναι η κατασκευή που θα σας ενθουσιάσει και θα πρέπει οπωσδήποτε να την προσθέσετε κι εσείς στον εξοπλισμό σας!
Εξασφαλίστε τον άκρως απαραίτητο εξοπλισμό Μαγειρικής Έκτακτης Ανάγκης, που σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους ! Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες και θαυμάστε γρήγορα, απλά και χωρίς κανένα κόστος, το αποτέλεσμα, με τη μαγεία... της μπλε φλόγας !

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ;
Το κέντρο εκπομπής βραχέων κυμάτων, στην Αυλίδα Βοιωτίας, από το 1972...
Μια ιστορία που πρέπει όλοι να προστατεύσουμε και όχι να σβήσουμε... 

ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: SX5KL
Η βραχονησίδα Καλόλιμνος βρίσκεται δίπλα στα Ίμια, στο ΝΑ Αιγαίο και αποτέλεσε την μοναδική 9ήμερη αποστολή της ομάδας DX Plus...

HAMFEST BAZAAR 2013:
Με επιτυχία το 5ο Χειμερινό HamFest Bazaar του Σ.Ρ.Ε, στο κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης... Ευχές & Βραβεύσεις...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Ρ. με Νομικές παρεμβάσεις και επιστολή διαμαρτυρίας για το τρόπο διεξαγωγής τις εκλογικής διαδικασίας...

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΩΝ από τις αρμόδιες Περιφερειακές Υπηρεσίες Επαναληπτών, Ραδιοφάρων μαζί και Πίνακες ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΩΝ, καθώς και πολλά ακόμα νέα αλλά και παρουσιάσεις προϊόντων από τον κόσμο του χόμπι του ραδιοερασιτεχνισμού...

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ !!!

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΣΕ ΣΤΟΚ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ  !!!

*Λεξικό νέας ελληνικής γλώσσας Γ. Μπαμπινιώτη: Ερμηνεία (Αλαλούμ)= κατάσταση σύγχυσης και αναστάτωσης.


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2022 copyright actionPRESS, development by
OMNINET