HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 113Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για τη συνεχή τους υποστήριξη.
-----------------------------------------------------------
Τα γραφεία μας λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή (11 π.μ-3 μ.μ.)
Αρτάκης 70-72 Νέα Σμύρνη 17124, Τηλέφωνα επικοινωνίας:
τηλ: 212-2130000, 210-9347749 fax: 212-2130001
e-mail: κάντε κλίκ στο επικοινωνία

----------------------------------------------------------


TO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
(ΤΕΥΧΟΣ 113 ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2014)
ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
σε Ηλεκτρονική Μορφή (pdf)  (κάντε κλίκ)

και σε ηλεκτρονική έκδοση για τα iPhones-iPadsTM
iTunes StoreTM και Google playTM - AndroidTM

Kαθώς και σε Έντυπη Έκδοση που

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ


Μην το Χάσετε !


Το νέο τεύχος κυκλοφορεί και υποδεχόμενο την άνοιξη, εγκαινιάζει -μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον πανελλαδικό έντυπο τύπο- το ξεκίνημα μιας εποχής που θα δώσει νέα διάσταση στην εκδοτική του μορφή εφόσον αναβαθμίζεται πλέον και ψηφιακά, καλύπτοντας τις ανάγκες ενός παγκοσμίου αναγνωστικού κοινού, καθώς και πολλών άλλων αναγνωστών οι οποίοι έχουν εκφράσει την έντονη επιθυμία της ψηφιακής συνδρομής, αφού για πολλούς λόγους, δεν έχουν πρόσβαση στην έντυπη μορφή ή απλώς προτιμούν... μία σύγχρονη ηλεκτρονική ΑΝΑΓΝΩΣΗ...
Το περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες, συμβαδίζοντας με την τρέχουσα τεχνολογία, έχει ως βάση δεδομένων ηλεκτρονικής έκδοσης, την πασίγνωστη ιστοσελίδα πωλήσεων περιοδικών διεθνούς επιπέδου
www.magzter.com, ενώ θα συνεχίσει κανονικά να εκδίδεται και να υπάρχει διαθέσιμη για τους αναγνώστες μας, η κλασική έντυπη έκδοση του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες, στα περίπτερα της περιοχής σας ή με ταχυδρομική αποστολή στο σπίτι σας, με ετήσια συνδρομή.
Ήδη οι αναγνώστες μας, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και πολλά προηγούμενα τεύχη στην ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ €1,44, τα οποία θα είναι πλέον διαθέσιμα κάθε μέρα όλο και περισσότερα σε ηλεκτρονική μορφή, σε ιδιαίτερα χαμηλή οικονομική τιμή, έτσι ώστε το αναγνωστικό μας κοινό να εμπλουτίσει και την ηλεκτρονική του πλέον βιβλιοθήκη !

Ταυτόχρονα...
Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Προλάβετε όλα τα τεύχη σε στοκ, στη μισή τιμή !!!


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ICOM ID-5100:
Ένας προηγμένος ψηφιακός πομποδέκτης αφής VHF-UHF Dual Band-Dual Watch, σε 2 διαφορετικές εκδόσεις, με αποκλειστικό τεχνολογικό προβάδισμα τον μοναδικό συνδυασμό ψηφιακών δυνατοτήτων D-Star και αναλογικών σε AM και FM καθώς και την υποστήριξη του με λειτουργικό Android μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ALINCO DX-SR9
Ο νέος, υβριδικός πομποδέκτης HF All mode από την Ιαπωνέζικη Alinco... με λογισμικό SDR. Για την τέλεια λειτουργική ολοκλήρωση λήψης και εκπομπής, προσαρμοσμένο στη νέα ψηφιακή τρέλα που έχει κερδίσει τους ραδιο-ακροατές και ραδιοερασιτέχνες σε ολόκληρο τον κόσμο!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ...
ΕΝΑΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ HF-VHF
χαμηλού θορύβου 14dB και δυναμικού εύρους, από τον SV3ORA. Με όλες τις απαραίτητες οδηγίες, συμβουλές και σχεδιαγράμματα, που βήμα-βήμα θα οδηγήσουν τον επίδοξο κατασκευαστή σε μια ακρόαση ιδιαίτερα ικανοποιητική !

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΥΠΟΥ “Π”
Στα χνάρια του Arthur Andrew Collins, μία απλή και λειτουργική κατασκευή του SV1DAF, με διπλή επιλογή που εσείς θ' αποφασίσετε ! Μεταβλητό πηνίο τύπου roller ή πηνίο σταθερών πολλαπλών λήψεων;

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Όλα όσα επιθυμείτε να μάθετε για τη ΔΙΑΔΟΣΗ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ στην περιοχή των CB – 11m. Ο SV1NK, με απλά και περιγραφικά λόγια εξηγεί πώς ακριβώς φτάνουν οι συνομιλίες στην κεραία του ραδιοτηλεφώνου σας... και πώς εσείς μπορείτε με τα ραδιοτηλέφωνα CB, να επικοινωνείτε με άλλους σταθμούς C.B. σε μεγάλες αποστάσεις.

ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Τελικά... είναι νόμιμα ή παράνομα τα scanners; Μια ολοκληρωμένη νομική άποψη του δικηγόρου και ραδιοερασιτέχνη Κώστα Τρανσβαλίδη SV2HPH, που θα λύσει κάθε απορία ή ερώτημα σχετικά με το αμφιλεγόμενο θέμα των ραδιοδεκτών τύπου scanner συχνοτήτων... σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής για τους ραδιοδέκτες, στις σελίδες του περιοδικού μας, με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών... Επίσης, διαβάστε όλο τον διάλογο που διαδραματίστηκε στην Βουλή, σχετικά με το θέμα των scanners, όπου απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχαήλ Παπαδόπουλος.

ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
3ος Αγώνας Δρόμου “Ιωάννης Καποδίστριας”, με τη συμμετοχή ραδιοερασιτεχνών Αίγινας... την παγκόσμια διάκριση της ομάδας SX1AA στο Contest CQ World Wide 160m καθώς και όλα τα πρόσφατα ραδιοερασιτεχνικά δρώμενα, contest και εορταστικές εκδηλώσεις, απ' όλη την Ελλάδα !

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΑΡΩΝ... βάση του Υ.Α. 10800/310/2013

Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους αναγνώστες Καλό Πάσχα, με υγεία και εκπλήρωση επιθυμιών για τον καθένα ξεχωριστά ! Αναμένουμε τα άρθρα των κατασκευών σας προς δημοσίευση, τις εμπειρίες σας για τη νέα ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες και εφόσον είστε λάτρεις της τεχνολογίας και του διαδικτύου... κάντε και ένα like στη σελίδα μας στο Facebook “Nicolas Cassimis ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ” απ' όπου επίσης, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για ο,τιδήποτε σχετικό με το αγαπημένο σας περιοδικό...


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2021 copyright actionPRESS, development by
OMNINET