HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 107RADIO MAGAZINE 107

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για τη συνεχή τους υποστήριξη.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
(Μέρος Β')  ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ No.107

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
----------------------------------------------------------
Τα γραφεία μας λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή (11 π.μ-3 μ.μ.)
Αρτάκης 70-72 Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
τ
ηλ: 212-2130000, 210-9733445 fax: 212-2130001
e-mail: κάντε κλίκ στο επικοινωνία

 ----------------------------------------------------------

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (Μέρος Β')

Στο προηγούμενο τεύχος, το περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες υποδέχθηκε την άνοιξη με ένα επαναστατικό και... ενεργειακό τεύχος που απευθυνόμενο σε κάθε αναγνώστη, είχε σκοπό να προσφέρει το προβάδισμα, για εναλλακτικές λύσεις Δωρεάν Ενέργειας...


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Υποστηρίζοντας λοιπόν μια νέα εποχή που αμφισβητεί και επανεξετάζει τις θεωρίες του χθες, φέρνοντας την ανατροπή στο κατεστημένο...!!! συνεχίζουμε και σε αυτό το τεύχος, με το Β' Μέρος όπου αποκαλύπτονται τα κρυφά παρασκήνια της υπόθεσης “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ”, μέσα από μια δημοσιογραφική αποκαλυπτική έρευνα γύρω από τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις επιστημόνων οι οποίοι “τόλμησαν” να ανατρέψουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και να φέρουν στο φως εφευρέσεις για παραγωγή Ελεύθερης Ενέργειας που κάποιοι, με την μέθοδο της Μαφίας, έθαψαν στο σκοτάδι προτού καν γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό.
Αποκαλύπτουμε όλη την αλήθεια, τις Μυστικές συσκευές ενέργειας, αλλά και την παραφιλολογία γύρω από μια συνωμοσία που μάχεται το αυτονόητο δικαίωμα όλων για την ελεύθερη ενέργεια που απλόχερα μπορεί να προσφέρει η φύση, σε όλους, ανεξαιρέτως... (ορθογραφικό λάθος σελ. 23 K V = K W)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ - ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Στα πλαίσια της Δωρεάν Ενέργειας βρίσκεται σίγουρα κι η μοναδική και αναμφίβολα πρωτοποριακή ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ που παρουσιάζουμε σε αυτό το τεύχος ώστε, ακολουθώντας την σωστά βήμα-βήμα, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας ηλιακό καλοριφέρ, Δωρεάν Ενέργειας σε συνδυασμό με θερμοσίφωνα ζεστού νερού!
Ένα “μαγικό” κουτί που θα είναι το αποτέλεσμα ιδιοκατασκευής και θα σας δώσει τη δυνατότητα αστείρευτης δωρεάν ενέργειας για θέρμανση στο σπίτι σας, χωρίς κανένα κόστος ηλεκτρικής παροχής ! Με σχέδια, κυκλώματα, αναλύσεις, οδηγίες τοποθέτησης και κάθε λεπτομέρεια που θα σας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Για να μην ξεχνάμε όμως και την αγάπη των αναγνωστών στα ηλεκτρονικά... παρουσιάζουμε μια ενδιαφέρουσα ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ψηφιακού δέκτη TV σε ψηφιακό ραδιόφωνο δέκτη SDR. Μια οικονομική λύση, με οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας καθώς και αναλυτικούς πίνακες ώστε να αποκτήσετε ένα ιδανικό αξεσουάρ για τις ακροάσεις σας από 50 έως 1500 MHz...

Ακόμη μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ που στόχο έχει την προστασία των ηλεκτρονικών σας συσκευών από μια πιθανή υπέρταση που αν και συμβαίνει σπάνια... έχει καταστροφικές συνέπειες, ενώ προστατεύει επίσης από αιτίες που οφείλονται σε λάθος στην πολικότητα σύνδεσης των μηχανημάτων. Με οικονομικά υλικά και κατασκευαστική ευκολία, η κατασκευή αυτή εγγυάται την σίγουρη προστασία του εξοπλισμού σας !

Επίσης για όσους αγαπούν τις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, μία έξυπνη και εντελώς ανέξοδη μέθοδος κατασκευής μικρού κουτιού-σασί που παρουσιάζουμε σε αυτό το τεύχος και το οποίο μπορεί να κατασκευαστεί με εύκολο και ανέξοδο τρόπο που θυμίζει χειροτεχνία, εξασφαλίζοντας τελικά ένα κουτί-σασί τοποθέτησης του κυκλώματός σας, στα μέτρα που ο καθένας το επιθυμεί !

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Αυτό το τεύχος επιφυλάσσει ένα ΑΡΘΡΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ για τους αναγνώστες, με πρωταγωνιστή τον ιδρυτή της Εθνικής Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών Ε.Ε.Ε.Ρ. (Ντίνο Ψιλογιάννη – SV1DB) ο οποίος, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, λύνει τη σιωπή του, παρουσιάζοντας το 1ο μέρος της αποκάλυψης όλων των γεγονότων, όπως αυτά διαδραματίστηκαν την περίοδο 1960-1980. Όλες οι ανακρίβειες και επισημάνσεις, με ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό και ανείπωτες μαρτυρίες γύρω από μια ραδιοερασιτεχνική επανάσταση που άφησε εποχή ενώ υποθαλπόταν από ανακρίβειες...
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !!!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
Ένα ενδιαφέρον και συνάμα νοσταλγικό άρθρο, με αναφορά στο ελληνικό SWLing και τους Έλληνες Dxers και ραδιοακροατές. Η πρώτη παρουσία ραδιοφωνικών σταθμών στα βραχέα, η ακρόαση μακρινών σταθμών, οι “πρωταγωνιστές” και οι σύλλογοι, καθώς και πολλές λεπτομέρειες που αφορούν μια εποχή που αναμφίβολα έμεινε στην ιστορία...

Τα RADIO - ACTIVITIES... πανταχού παρόντα και σε αυτό το τεύχος, όπως επίσης και η καθιερωμένη και απαραίτητη εξεταστική ύλη, τα νέα και ελκυστικά προϊόντα, οι αγγελίες και όλα τα τελευταία νέα γύρω από τον ραδιοερασιτεχνικό κόσμο, εντός και εκτός Ελλάδος...

Καλό Πάσχα σε όλους τους αναγνώστες και Καλή Ανάσταση, με την ελπίδα αυτή να φέρει και την ανάσταση της οικονομίας μας καθώς και ό,τι καλύτερο για όλους και τον καθένα ξεχωριστά...


Ραδιόφωνο: Σταθμός ΑΘΗΝΑ 98,4 FM
Για όσους δεν άκουσαν τη συζήτηση για τη Δωρεάν Ενέργεια
στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 98,4... κάντε κλικ στο παρακάτω link
http://www.athina984.gr/node/237595
και ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του εκδότη του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες Νίκου Κασίμη, στην εκπομπή της Δώρας Αποστόλου, ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ.
Το θέμα της ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που "αναστάτωσε" τους αναγνώστες του προηγούμενου τεύχους... συνεχίζεται με το (Δεύτερο Μέρος) στο νέο τεύχος Μαίου, με ένα πολύ πιο συγκλονιστικό άρθρο που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων !!!

Συντονιστείτε όλοι !!!

 


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2022 copyright actionPRESS, development by
OMNINET