HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 109----------------------------------------------------------

Τα γραφεία μας λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή (11 π.μ-3 μ.μ.)
Αρτάκης 70-72 Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
τ
ηλ: 212-2130000, 210-9733445 fax: 212-2130001
e-mail: κάντε κλίκ στο επικοινωνία

----------------------------------------------------------

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για τη συνεχή τους υποστήριξη.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ 109
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Υποκλοπή Επικοινωνιών:Πρόγραμμα PRISM
Το γνωστό “Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον”, στις μέρες μας υποδηλώνει πως το αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα στο απόρρητο της επικοινωνίας και της ενημέρωσης έχει κυριολεκτικά αφανιστεί, εφόσον καθημερινά και επίσημα παραβιάζεται από κρατικές μυστικές υπηρεσίες ανά την υφήλιο, χωρίς καμία διεθνή καταδίκη !!!
Ο μεγάλος όγκος της συσσωρευμένης πληροφορίας -που αποτελούσε το μείζον πρόβλημα- έχει ξεπερασθεί προ πολλού σαν παιδική ασθένεια και δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο στον τρόπο διαλογής και αξιολόγησης του περιεχομένου υποκλοπής.
Οι λέξεις “κλειδιά” στα λογισμικά παρακολούθησης, οι άγνωστες “πίσω πόρτες”, αποτελούν πλέον για τα ανθρώπινα δικαιώματα της ιδιωτικής επικοινωνίας, μία πικρή πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται επίσημα για πολλοστή φορά, από ένα πρώην μυστικό πράκτορα της NSA (Edward Snowden), με την συνταρακτική νέα αποκάλυψη περί συνεργασίας των μυστικών υπηρεσιών της NSA με κολοσσιαίους παρόχους διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που επιβεβαιώνει καχύποπτα ότι όλες οι ιδιωτικές ή κρατικές επικοινωνίες -ακόμα και οι κωδικοποιημένες με εφαρμογές τύπου Public Key- είναι τρωτές στις Μυστικές Υπηρεσίες της NSA !

Αποκαλυπτικό Ρεπορτάζ:
Στο τρέχον τεύχος, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα της πρωτοφανούς επικοινωνιακής παραβίασης που συνέβη εδώ και λίγες εβδομάδες, σας παρουσιάζουμε ένα φλέγον ΡΕΠΟΡΤΑΖ, το οποίο, εκτός των γνωστών πληροφοριών, παρουσιάζει καινούργιες αποκαλύψεις και ντοκουμέντα για το πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη υποκλοπή του προγράμματος PRISM, μέσα από ένα παγκόσμιο αμερικάνικο Top Secret δίκτυο πληροφοριών (GIG) που θεμελιώθηκε κάτω από την υποστήριξη του Υπουργείου Άμυνας (Department of Defense-DoD), με σκοπό και όραμα να θεμελιώσει μία ολοκληρωτική αλλαγή στη μέχρι πρότινος διαχείριση της πληροφορίας και της ιδιωτικής επικοινωνίας...
Γνωρίστε λοιπόν τον Edward Snowden, τον μεγάλο εχθρό του καπιταλισμού και των επικοινωνιών Εθνικής Ασφάλειας της NSA, με φόντο το παρασκήνιο του προγράμματος υποκλοπής PRISM και τα συμπεράσματα... δικά σας !

Για τους γκατζετάκηδες αναγνώστες και λάτρεις της σύγχρονης τεχνολογίας, το φθινοπωρινό μας τεύχος επιφυλάσσει εκπλήξεις με ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ νέας γενιάς και έξυπνα “εργαλεία” που θα σας μαγέψουν...

Ηλεκτρονικές Κατασκευές:
Φυσικά και σε αυτό το τεύχος, δεν μπορεί να λείπει η καθιερωμένη και ιδιαίτερα αγαπημένη παρουσίαση ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ξεκινώντας με ένα ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΙΛΤΡΟΥ μικροφώνου για SSB, ώστε να προσαρμοστείτε ανάλογα στις διαφορετικές συνθήκες της μπάντας... Ιδιαίτερα οικονομικό, με σχέδια και φωτογραφίες που θα σας δώσουν βήμα-βήμα το επιθυμητό αποτέλεσμα, για ένα τέλειο εργαλείο εκμάθησης προσαρμογής της απόκρισης φίλτρου.

Για τους πιο ρομαντικούς και λάτρεις του κολλητηριού... ακόμη μια εκπληκτική και δοκιμασμένη ιδιοΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ Βραχέων 0-30MHz με DDS VFO, με φωτογραφίες τοποθέτησης μονάδων καθώς και πολλά επεξηγηματικά σχέδια.

Επίσης, για όσους έχουν προμηθευτεί την κάθετη κεραία VU-300 της Midland, σας παρουσιάζουμε τη ρύθμισή της πριν την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, που σίγουρα θα σας φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και χρήσιμη...

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον των κατασκευαστών και εραστών του ήχου... Ολοκληρώνουμε την κατασκευή του λαμπάτου προενισχυτή του προηγούμενου τεύχους, παρουσιάζοντας την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ, μαζί με μια πλήρη περιγραφή της λειτουργίας του κυκλώματος, τη συναρμολόγηση του τροφοδοτικού και τα σχέδια τοποθέτησης των εξαρτημάτων καθώς και τον αναλυτικό κατάλογο υλικών... για πολύ έμπειρους “παίκτες” !

Μια ιδιαίτερη κατασκευή συμμετρικού σε ασύμμετρο 4:1 μετασχηματιστή BALUN υψηλής συχνότητας, με πολύ σημαντική χρήση, ιδιαίτερα όταν ο χρήστης επιθυμεί να οδηγήσει μια συμμετρική κεραία τετραπλάσιας χαρακτηριστικής αντίστασης, με ομοαξονικό καλώδιο 50 Ohm.
Contest - Radio Activities 2013
Επίσης, σε αυτό το τεύχος υπάρχουν πολλά ραδιο-συλλογικά activities, όπως φωτορεπορταζ από το Ηamfest της Βέροιας, παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος RSF και νέα Δ.Σ. εντός Ελλάδος, προς γνώση και... επιμόρφωση των αναγνωστών, έγκαιρα και έγκυρα!
Μεταξύ αυτών, και η εκπληκτική καταγεγραμμένη εμπειρία της ομάδας SX3TM
των ραδιοερασιτεχνών που εγκαταστάθηκαν στην κορυφή του Ταϋγετου, για μια ραδιοερασιτεχνική τριήμερη συμμετοχή στο Aegean Contest 2013, συνδυαζοντας το χόμπι με τη φύση και τη μαγευτική θέα...
Μια επίσης ανεπανάληπτη, ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα και για τους Έλληνες, για τη σημαντικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, της Χλωρίδας και της Πανίδας, πηγάζει μέσα από τον απώτερο σκοπό του WWFF, που είναι ένα παγκόσμιο, μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα, με αγάπη προς τη φύση και ό,τι την περιβάλλει...

Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ συνεχίζονται... από τον πρωταγωνιστή της ιδρύσεως της Εθνικής Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών, με το 3ο μέρος της Ραδιοερασιτεχνικής Επανάστασης και όλα τα γεγονότα της χρονικής περιόδου 1960-1980, καθώς και πολλές απαντήσεις σε ανακρίβειες που έχουν μείνει στην ιστορία...

Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013 !
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ώστε να αποκτήσετε τα τεύχη που σας λείπουν στη μισή τιμή
!!!

Ευχόμαστε σε όλους τους αναγνώστες Καλό Φθινόπωρο, με υγεία, λιγότερα προβλήματα και προσπάθεια για μια καλή ψυχολογία και αισιοδοξία που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι καθημερινές δυσκολίες...

Και μην ξεχάσετε σε λίγες μέρες, το καθιερωμένο μας HamFest - ΡΑΝΤΕΒΟΥ στη Λάρισα, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, όπου θα υποδεχθούμε μαζί το φθινόπωρο, με ραδιοερασιτεχνική διάθεση και ευχάριστες συναντήσεις !

 Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2022 copyright actionPRESS, development by
OMNINET