HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 110 ----------------------------------------------------------
Τα γραφεία μας λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή (11 π.μ-3 μ.μ.)
Αρτάκης 70-72 Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
τ
ηλ: 212-2130000, 210-9733445 fax: 212-2130001
e-mail: κάντε κλίκ στο επικοινωνία

----------------------------------------------------------
Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για τη συνεχή τους υποστήριξη.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 

Φτάσαμε ήδη στο τελευταίο τεύχος της χρονιάς, παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες, που χωρίς καμία αμφιβολία πλήττουν τους πάντες, σε μια χώρα που όσο την βυθίζουν, τόσο περισσότερες ανάσες προσπαθεί να πάρει, ώστε να αποφύγει την τελειωτική καταστροφή και να ξεφύγει από μια κατάσταση που μοναδικό στόχο έχει τον ολοκληρωτικό αφανισμό της...  

Κι επειδή πράγματι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Θα προσπαθήσουμε να το αποδείξουμε εφόσον καλώς ή κακώς, καταφέραμε να διανύσουμε το 2013, που μας απέδειξε περίτρανα ότι τελικά, πράγματι το 13 δεν είναι από τους τυχερούς αριθμούς...
Ας κάνουμε μια ευχή λοιπόν, το 2014 να χαρίσει σε όλους μια θετική αύρα που θα φέρει την αλλαγή προς το καλύτερο από κάθε άποψη, αφήνοντας πίσω τα δεινά μιας χρονιάς που όλοι θέλουμε να κλείσουμε το συντομότερο δυνατόν, στο χρονοντούλαπο της ζωής μας !

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ
Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ...

Ίσως, το βασικό άρθρο του χριστουγεννιάτικου τεύχους του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες, να φανεί στο αναγνωστικό κοινό άκρως αντίθετο με την “ελπίδα για το μέλλον”, αφού κατά κάποιον τρόπο, προοιωνίζει δυσάρεστα γεγονότα... Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας ερευνητικής και επιστημονικής ελίτ, βρίσκεται σε επιφυλακή και εργάζεται πυρετωδώς αλλά με άκρα μυστικότητα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με την μέγιστη επιθυμητή χρονική ακρίβεια, η πρόβλεψη για το πότε και πώς θα πληγεί ο πλανήτης μας από μία ηλιακή καταιγίδα τεραστίων διαστάσεων, ενώ παράλληλα κορυφώνεται και η διεθνής ανησυχία για το μέγεθος και τα επακόλουθα των καταστροφών τα οποία πολλοί πιστεύουν ότι θα πλήξουν σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινη διαβίωση...
Εντούτοις, ο τελικός σκοπός του συγγραφέα, δεν είναι άλλος από την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και προετοιμασία, αφού ως γνωστόν, τα φυσικά φαινόμενα είναι ισχυρότερα των ανθρωπίνων δυνατοτήτων.
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, για όσους επιθυμούν να προσέχουν για... να έχουν !
Κατά τ' άλλα, παραμένουμε πιστοί στην βασική αγάπη των αναγνωστών, εμπλουτίζοντας το νέο μας τεύχος με την παρουσίαση των πιο νέων προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, κυρίως την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
Παράλληλα, θέλοντας να ικανοποιήσουμε την δίψα των περισσοτέρων για κατασκευές, προσπαθήσαμε να επιλέξουμε αρκετές, τις οποίες σίγουρα οι... μανιώδεις λάτρεις θα τιμήσουν, περνώντας από τη θεωρία στην πράξη και αποχα
ιρετώντας το 2013 με μια αγαπημένη ενασχόληση που χωρίς δεύτερη σκέψη, διώχνει το άγχος και τις έννοιες για τα καλά !
 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ANTENNA SPLITTER...
Ένα πολύ χρήσιμο παρελκόμενο για κάθε ραδιοερασιτέχνη ή ραδιοακροατή, είναι η κατασκευή ενός antenna splitter που παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί και να μοιράζει μια κεραία λήψης σε δυο δέκτες. Απλά και εύκολα, με αναλυτική περιγραφή του κυκλώματος, σχέδια και φωτογραφίες που θα σας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα !

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ...
Ακόμα μια χρήσιμη κατασκευή, είναι το κύκλωμα πολλαπλών ενδείξεων που αναβαθμίσαμε από το προηγούμενο τεύχος, ώστε να μπορέσετε να το κατασκευάσετε, ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες, χρησιμοποιώντας μόνο ένα μικρό αμπερόμετρο. Έτσι, θα έχετε όλες τις ενδείξεις (SWR-WATT-MOD), αντί για ένα όργανο για κάθε ένδειξη. Με αναλυτική φωτογραφική παρουσίαση των πλακετών καθώς και όλα τα εξαρτήματα κατασκευής του κυκλώματος.

ΤΑ PMR ΚΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ DX ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ...
Σήμερα, πολλοί εξοικειώνονται στις ραδιοτηλεπικοινωνίες, με την βοήθεια ενός PMR, που δεν είναι τίποτε περισσότερο από έναν πομποδέκτη ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερα για όλους, χωρίς άδεια και πολλές φορές είναι και η αιτία που περνάει στον εκάστοτε χρήστη του, το “μικρόβιο” του ραδιοερασιτεχνισμού ! Γνωρίστε τους πομποδέκτες PMR μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον ενημερωτικό άρθρο και ενημερωθείτε πώς μπορείτε κι εσείς, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης ή σύνδεσης με Η/Υ, να επικοινωνήσετε με άτομα στην άλλη άκρη της γης !

ΕΝΑΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ... ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !
Η μετεωρολογία έχει σήμερα εξελιχθεί και ως ένα ενδιαφέρον χόμπι που ενημερώνει και καταρτίζει γύρω από την πρόγνωση και παρακολούθηση καιρικών συνθηκών και φαινομένων. Σας παρουσιάζουμε ένα χρήσιμο, ενδιαφέρον και ιδιαίτερα πρωτότυπο “εργαλείο”, έναν ιδιωτικό μετεωρολογικό σταθμό, με αισθητήρες καιρικών φαινομένων που αναμφίβολα, τείνει να γίνει το χριστουγεννιάτικο δώρο που πολλοί θα επιθυμούσαν !

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ...
Το περιοδικό μας σε αυτό το τεύχος, φιλοξενεί στις σελίδες του ένα αφιέρωμα σε έναν Έλληνα εφευρέτη, τον Δημήτρη Αβραμίδη, ο οποίος πέρασε από την θεωρία στην πράξη και πειραματιζόμενος, σχεδίασε την μηχανή φυγοκεντρικής προώθησης για πτητικά μέσα και κυρίως για διαστημόπλοια. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει μοντέλα που δίνουν ελπιδοφόρα σημάδια για την ύπαρξη ελεύθερης ενέργειας από μαγνήτες, γεγονός που κατ' επέκταση φανερώνει και την ελληνική ευφυΐα και εφευρετικότητα, μέσα από μια αξιόλογη προσπάθεια με ελληνικό χρώμα !

Ε.Ρ.Τ. - Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
www.ertopen.com
Η ελεύθερη φωνή της κοινωνίας, μέσω των ηρωικών εργαζομένων της ΕΡΤ και το διαδίκτυο... Χωρίς κομματικές παρεμβάσεις, απολύτως αναλλοίωτα και με αφιλοκέρδεια, η ενημέρωση παραμένει ζωντανή και αμερόληπτη, μετά το... μαύρο που όλοι ζήσαμε έκπληκτοι, μπροστά στα μάτια μας...

HAM RADIO ACTIVITIES...
Τα ραδιοδιεθνή και τοπικά νέα, με όλες τις ραδιοερασιτεχνικές activities, ραδιοσυναντήσεις, συμμετοχές, πρωτοβουλίες και hamfest... Όπως πάντα στις σελίδες του περιοδικού μας, για εσάς, τους αναγνώστες, έτσι για να μην ξεφεύγει κανείς -όσο γίνεται τουλάχιστον- από το ραδιοερασιτεχνικό πνεύμα, που παρά τις δυσκολίες της εποχής, παίρνει μέρα με τη μέρα ολοένα πιο γιορτινή διάθεση και εορταστικό αέρα που μυρίζει... Χριστούγεννα !

Καλές Γιορτές λοιπόν, με υγεία και ό,τι καλύτερο
για τον καθένα ξεχωριστά, για τη χρονιά που έρχεται...

Και μην ξεχνάτε...
Η μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ συνεχίζεται μέχρι την Πρωτοχρονιά !

Όλα τα περιοδικά, στη μισή τιμή !
Αποκτήστε συλλεκτικά τεύχη με ΔΩΡΕΑΝ τα ταχυδρομικά έξοδα !

 


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2022 copyright actionPRESS, development by
OMNINET