HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 104ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...
ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΙΚΟΥ ΚΑΣΙΜΗ,
ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 9.84 FM, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ !

Τα γραφεία μας λειτουργούν Δευτέρα με Παρασκευή (11 π.μ-3 μ.μ.)

Αρτάκης 70-72 Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
τ
ηλ: 212-2130000, 210-9733445 fax: 212-2130001
e-mail: κάντε κλίκ στο επικοινωνία
-----------------------------------------------------------------------------------------------
 ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
“Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ... ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ”  ΤΕΥΧΟΣ Νο.104
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για τη συνεχή τους υποστήριξη.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Το περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ καλωσορίζει την εορταστική σεζόν με ένα πλούσιο σε ύλη τεύχος, στο οποίο πρωταγωνιστεί μια νέα εξελιγμένη τεχνολογία στο χώρο των πομποδεκτών και του ραδιοερασιτεχνισμού που σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά !!!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Επίσης σε αυτό το τεύχος, προσφέρουμε σε όλους τους αναγνώστες μας ένα εορταστικό ΔΩΡΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ και μία SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ που θα ισχύει μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Αποκτήστε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΕΥΧΗ του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ, με εύκολο και κυρίως οικονομικό τρόπο, ώστε να μην λείπει ούτε μία ηλεκτρονική κατασκευή από την βιβλιοθήκη και τη συλλογή σας !

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Γνωρίστε σε ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ το νέο Μultiband πομποδέκτη ICOM IC-7100 με δυνατότητες προγραμματισμού, επιλογών και ρυθμίσεων από ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ! Ένα νέο μοντέλο ψηφιακής τεχνολογίας που κλέβει την παράσταση και το ενδιαφέρον όλων!
Επίσης, σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τους νέους ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ για το 2013, με αναφορά σε κάθε λεπτομέρεια που τους κάνει να ξεχωρίζουν καθώς και όλα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά !

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ακόμη ένας νέος, πρωτοποριακά σχεδιασμένος ραδιοφωνικός δέκτης από την ΕΤΟΝ, αποκαλύπτει τις ψηφιακές του δυνατότητες. Για μια επιτυχημένη ακρόαση, στις δύσκολες και προβληματικές περιοχές, με τέλεια ποιότητα κατασκευής...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ο ΝΕΟΣ φορητός ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ V/U TH-9000.
Όλες οι τεχνικές προδιαγραφές, οι ρυθμίσεις και οι επιλογές του μενού, ενός δυναμικά σχεδιασμένου μοντέλου της εταιρείας ΤΥΤ, συμπαγούς κατασκευής και άριστης ποιότητας υλικών.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Για τους λάτρεις των κατασκευών και τους αναγνώστες που έχουν τόλμη και θάρρος... σας παρουσιάζουμε μια ιδιαίτερα αξιόλογη και σύγχρονη προσπάθεια ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ του παλιού σας Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ 13,8 VDC. Μια διαφορετική προηγμένη κατασκευή με παρουσίαση πολλών φωτογραφιών και αναλυτικών σχεδίων καθώς και έναν πλήρη πίνακα εξαρτημάτων, για σωστά αποτελέσματα...

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Ακόμη μια κατασκευή χρήσιμη, πολύτιμη και... απαραίτητη για όλους τους ραδιοερασιτέχνες !
Κατασκευάστε εύκολα ένα κύκλωμα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ από ΥΠΕΡΤΑΣΗ τροφοδοσίας... ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε εξαλείψει “μία για πάντα” τον κίνδυνο που απειλεί τις ηλεκτρονικές συσκευές του σταθμού σας...!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Σε αποκλειστικότητα από το διεθνούς φήμης αμερικάνικο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ CQ, μία εύκολη κατασκευή φορητής κεραίας σταθμού για τα 20μ. Μια μικρή, ελαφριά και ανέξοδη κεραία με όλα τα εξαρτήματα, τα σχέδια κυκλώματος, φωτογραφίες και λεπτομέρειες συναρμολόγησης... για τέλεια αποτελέσματα !

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
SPACE WEAPONS, “ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ”...
Το Α' Μέρος ενός ρεπορτάζ που θα συγκλονίσει και θα αποκαλύψει την αιματηρή
διαδρομή της τεχνολογίας των βαλλιστικών όπλων καθώς και τα πρόσωπα-κλειδιά της ναζιστικής τεχνογνωσίας του 3ου Ράιχ και πώς κυριάρχησαν στις υψηλόβαθμες θέσεις της ΝΑΣΑ...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...
Ξεκινώντας από αυτό το τεύχος, τους ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΖΩΝΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.
Δείτε και κρατείστε στο σταθμό σας τους πίνακες χρήσης συχνοτήτων από 9 έως 27.500 KΗz...που θα σας βοηθήσουν στην Νομιμότητα των εκπομπών σας.

Οι ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ θεωρούνται απαραίτητες στις σελίδες του περιοδικού μας. Σε αυτό το τεύχος, μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το 11ο Aegean VHF Contest του 2012, SZ2SISO, στην κορυφογραμμή Βάβδου Χαλκιδικής !

Όπως πάντα, οι καθιερωμένες στήλες μας “Λάβαμε το Γράμμα σας”, όπου προβάλλονται δημοκρατικά και ελεύθερα οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των αναγνωστών μας.

Το “ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΝΕΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ” και οι “Μικρές Αγγελίες”, συνεχίζονται και προσφέρουν ακόμη μια νότα ανανέωσης ενώ το ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε στον εαυτό σας ή σε κάποιο φίλο, το πρώτο για φέτος χριστουγεννιάτικο δώρο, ένα ΚΙΤ της κατασκευής του αποκωδικοποιητή DRM & SSB.

(73)  Καλές Γιορτές,
με Υγεία και Πρόοδο για όλους και τον καθένα ξεχωριστά !

Νικόλαος Κασίμης (SV0CY - KD2IR)

 


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET