HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Ραδιοτηλεπικοινωνίες, τεύχος 84Τεύχος 84, Ραδιοτηλεπικοινωνίες

    Οι κανονικές ώρες εξυπηρέτησης & επικοινωνίας των αναγνωστών & συνδρομητών (11 π.μ - 3 μ.μ.) θα λειτουργήσουν κανονικά, από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου.
  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 212-2130000, 210-9733445  e-mail:
info@actionpress.gr

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΟ HAMFEST ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

-----------------------------------------------------------------------------------
Το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού ΡαδιοΤηλεπικοινωνίες κυκλοφορεί και συναρπάζει τον αναγνώστη με τα πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα του, που θα τον ψυχαγωγήσουν κατά την περίοδο των διακοπών και θα του προσφέρουν παράλληλα μια πλήρη και σίγουρη ενημέρωση από τον κόσμο των ΝΕΩΝ... πομποδεκτών!
-----------------------------------------------------------------------------------


ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ;

Σε αυτό το τεύχος, όλα σας τα ερωτήματα θα απαντηθούν και οι απορίες σας θα... εξανεμιστούν! Η ολοκληρωμένη, πολυσέλιδη έρευνα αγοράς του περιοδικού μας, γύρω από τους φορητούς πομποδέκτες τελευταίας τεχνολογίας -με τη συνεργασία του CQ Magazine, WB6NOA- θα καλύψει χωρίς αμφιβολία τα κενά που πιθανόν έχετε και θα σας διαφωτίσει έτσι ώστε η επόμενη αγορά σας, να είναι έξυπνη και αποδοτική!
Με αναλύσεις και πίνακες τεχνικών προδιαγραφών για 31 ΜΟΝΤΕΛΑ ΦΟΡΗΤΩΝ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΩΝ - ψηφιακά & αναλογικά,... δεν έχετε να φοβηθείτε πλέον τίποτα !

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
από το χώρο των ραδιοερασιτεχνών, δίνουν και πάλι το παρόν αφού σκοπός του περιοδικού είναι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ και η έγκυρη ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ώστε ο αναγνώστης να καλυφθεί από κάθε πλευρά, με νέα εντός και εκτός Ελλάδας! ΔΕΙΤΕ !!! ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ τα 5 ΝΕΑ μοντέλα της YAESU.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ (!!!) την ημερομηνία του 14ου HAMFEST ΛΑΡΙΣΑΣ, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009 !

212-213-0000

Οι εκδόσεις ACTION PRESS και το περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ανακοινώνουν στο αναγνωστικό κοινό, ένα επιπλέον τηλέφωνο ΕΚΠΛΗΞΗ, εύκολο στη μνήμη, από το δίκτυο της εταιρείας OMNIVOICE.
Καλέστε μας λοιπόν στο 212-213-0000 και... μην μας ξεχνάτε ούτε στις διακοπές σας !

1η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!..
(του SW1IXG) Κάναμε “φύλλο και φτερό” το νέο φορητό της ALINCO ώστε να γνωρίζετε πρώτοι τα κρυφά μυστικά του νέου τρίμπαντου DJ-G7.
Πολλές Ευκολίες, πρακτικότητα, σούπερ δυνατότητες και φυσικά... το ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ !

ΕΙΣΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ;
Το καλοκαιρινό τεύχος δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους!
Η κατασκευή τηλεοπτικού πομπού του SW3ORA στα 6Μ θα σας προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης και θα ικανοποιήσει την αγάπη σας για κατασκευές!
Επίσης, η κατασκευή κεραίας του SV1OE για τους 1296MHz (23cm) θα σας εκπλήξει και θα πειραματιστείτε μαζί της με ευχαρίστηση! 2 αγκιλωτοί σταυροί, 4 παράλληλα δίπολα συντονισμένα μεταξύ τους, μια ιδιαίτερα πρωτότυπη κατασκευή με τέλεια απόδοση !

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
Σημαντικές ιστορικές πληροφορίες μαζί με ένα αξιόλογο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό, για τον πρωτοπόρο Κων/νο Σπανδάκο, της Ελληνικής Βιοτεχνίας Ραδιοφώνων “Κρης”. Ένα χρονικό του χθες που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σας και αναμφίβολα θα σας κάνει να αισθανθείτε υπερηφάνεια που είστε Έλληνες !
 
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ... “ΚΥΝΗΓΟΙ” ΤΩΝ CONTEST;
Αν ναι, τότε σίγουρα θα θέλετε να μάθετε όλες τις λεπτομέρεια από τον SV8CYV για το 8ο Aegean VHF Contest, στις 4 & 5 Ιουλίου 2009! Το μικρό σας φορητό, είναι αρκετό! Προλάβετε !!!
Επίσης, ενημερωθείτε για τις κεραίες και τις τοποθεσίες των σταθμών.
Για να... “τρέξετε” εύκολα και σωστά!

ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ “ΓΕΙΩΣΕΙΣ”...
Ηλεκτρικές ή RF και... ερωτήματα που θα απαντηθούν μέσα από ένα ολοκληρωμένο άρθρο του συναδέλφου SV3AUW.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ 3ου HAMFEST ΒΕΡΟΙΑΣ 2009
Όλο το χρονικό μιας ωραίας διοργάνωσης με πολύ καλές εντυπώσεις από την SV3GLS και φυσικά το καθιερωμένο φωτορεπορτάζ της ανοιξιάτικης ραδιοερασιτεχνικής συνάντησης από τον SV1HK !.. Εάν είσαστε εκεί ψάξτε για την φωτογραφία σας στο κολάζ-φωτογραφικό ένθετο.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ...

Απολαύστε την καλοκαιρινή περίοδο και την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, παρέα με το περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !

Μέχρι το Σεπτέμβριο... για το ξεκίνημα μιας νέας, ραδιοερασιτεχνικής εποχής λοιπόν, σας εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

CU ON THE AIR

Ο Εκδότης,
Νικόλαος Κασίμης
SV0CY - KD2IR
 


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2024 copyright actionPRESS, development by
OMNINET