HOME || ACTION PRESS || RADIO MAGAZINE || TOP SECRET || HOME SATELLITE || EXOΓΗΙΝΟ || ΙΣΤΟΡΙΚΑ || ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Login
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


RADIO MAGAZINE No 108Kυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2013
18ο Πανελλήνιο HAMFEST  ΛΑΡΙΣΑ

----------------------------------------------------------
Τα γραφεία μας θα είναι κλειστά για το κοινό,
από 1 Ιουλίου έως 3 Σεπτεμβρίου.

Για να επικοινωνήσετε με το περιοδικό
στην διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου
στείλτε Fax 212-2130001
ή e-mail κάνοντας κλικ στο Menu " Επικοινωνία "

----------------------------------------------------------
Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για τη συνεχή τους υποστήριξη.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
ΤΕΥΧΟΣ 108 – ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
----------------------------------------------------------

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (3o Μέρος)
Το νέο μας τεύχος, υποδέχεται το ελληνικό καλοκαίρι με αισιοδοξία, ενώ μετά από το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν οι αναγνώστες στο θέμα “ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ”, υποστηρίζει ακόμη μια φορά τη νέα εποχή επανάστασης, όπου το προβάδισμα θα το έχει η ίδια τη φύση, μαζί με τα οφέλη που όλοι μπορούμε να εξοικονομήσουμε από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με στόχο έναν καλύτερο πλανήτη για μας και τις μελλοντικές γενιές.
Το περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες, μετά από πολλές ώρες μελέτης και έρευνας, αφιερώνει στο φλέγον αυτό θέμα, ακόμη ένα άρθρο του, με το Γ' Μέρος του ρεπορτάζ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ”, όπου παρουσιάζουμε για πρώτη φορά τον εκπληκτικό ρόλο που μπορεί να παίξει το νερό, ως... καύσιμο!
Ανακαλύψτε τη δύναμη της ΥΔΡΟΓΟΝΟΚΙΝΗΣΗΣ και γνωρίστε τον Stanley Meyer, τον εφευρέτη που αντικατέστησε την βενζίνη με... νερό της βρύσης !
Βέβαια, αν και είμαστε στα πρόθυρα θαυμαστών ανακαλύψεων, τα καρτέλ των ενεργειακών συμφερόντων δεν ασπάζονται καθόλου την ιδέα εφαρμογής των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, γεγονός που εξηγεί και το προσκήνιο που αποκαλύπτουμε: ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ και ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας μέσα από ένα καλοστημένο σχέδιο που “εξαφανίζει” τις “απειλητικές” εφευρέσεις, μαζί με τους εφευρέτες τους...
 

 

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ
ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !

Μέχρι και το τέλος Αυγούστου 2013, όλα τα τεύχη σε απόθεμα (μέχρι το τεύχος 102), στην ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ €2.5/τεύχος, με δωρεάν τα ταχυδρομικά έξοδα σε όλες τις παραγγελίες άνω των 10 περιοδικών !!!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ...
-- Η πολύ ελκυστική κατασκευή που παρουσιάζουμε βήμα-βήμα και με όλα τα απαραίτητα σχεδιαγράμματα σε αυτό το τεύχος, αναμφίβολα θα συγκινήσει απεριόριστα και θα ικανοποιήσει τους εραστές του ποιοτικού ήχου -χωρίς περιορισμούς εφαρμογής-, της μουσικής και κυρίως του... βινυλίου!
Πρόκειται για έναν σύγχρονο
ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, του οποίου η κατασκευή συνδυάζει ευφυέστατα την κλασική “συνταγή” της λυχνίας που αναβιώνει στην τελευταία σειρά παραγωγής των RADIOKIT.

-- Ακόμη μια κατασκευή που σας παρουσιάζουμε σε αυτό το τεύχος, είναι το ΟΡΓΑΝΟ ελέγχου εκπομπής πολλαπλών ενδείξεων WATT-SWR-MOD.
Μια πανεύκολη, προσαρμόσιμη κατασκευή, οικονομική και σίγουρα απαραίτητη για κάθε ραδιοερασιτέχνη που επιθυμεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο της εκπομπής του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ:
-- Το περιοδικό, με σκοπό την σωστή ενημέρωση του ραδιοερασιτέχνη αναγνώστη, επεκτείνει για ακόμη μια φορά την ραδιοερασιτεχνική ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, μέσα από μια επισκόπηση του δικηγόρου Κώστα Τρανσβαλίδη SV2HPH, σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές στη διαδικασία αδειοδότησης και εγκατάστασης των ραδιοερασιτεχνικών κεραιών αναμεταδοτών, επαναληπτών και ραδιοφάρων.

-- Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ που αναλύει
όλη την αλήθεια γύρω από την μπάντα και τις συχνότητες του (CB CB FREE BAND), αυτήν την ενδιαφέρουσα και ελκυστική περιοχή των βραχέων κυμάτων στα 11m, καθώς και τι ακριβώς την κάνει να ξεχωρίζει, ποια είναι η οργάνωση των σταθμών της, τα διακριτικά και ο εξοπλισμός των Dxers, των εκατομμυρίων απλών πολιτών που αγαπούν το χόμπι που ενώνει χώρες και ηπείρους...

-- Η συγκλονιστική ΜΑΡΤΥΡΙΑ του πρωταγωνιστή της ιδρύσεως της Εθνικής Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών (ΕΕΕΡ), Ντίνου Ψιλογιάννη SV1DB, συνεχίζεται με περισσότερες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες, άγνωστα μέχρι σήμερα περιστατικά, επισημάνσεις και φωτογραφικό υλικό σχετικά με τα γεγονότα της περιόδου 1960-1980...

Στο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ μας ΤΕΥΧΟΣ ο κάθε αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από την δύσκολη και μονότονη ρουτίνα των ημερών, μέσα από τις δροσερές, γεμάτες νέα προϊόντα, καθιερωμένες σελίδες, με τα ραδιοερασιτεχνικά νέα εντός και εκτός Ελλάδος καθώς και όλες τις πρόσφατες δραστηριότητες-radio activities, πριν το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν...

Καλό Καλοκαίρι λοιπόν, με ευχάριστο Dxing, επίσκεψη στις σελίδες του περιοδικού μας ή στο site μας, αλλά και με πολλές αναζωογονητικές βουτιές στο ελληνικό μας γαλάζιο, που όλοι αγαπάμε και οφείλουμε να προστατεύσουμε... Ραντεβού στο HAMFEST της Λάρισας.

 


Συνέντευξη Αθήν 9,84Login
New Member
Remind Password

THE MOST DANGEROUS WEAPONS


Top Secret Advanced Military Weapons 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ


Η ανθρώπινη εξάρτηση ...στον εθισμό της τεχνολογίας

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 

 
Απαγορεύεται η κάθε είδους επεξεργασία, η αντιγραφή ή επαναδημοσίευση των άρθρων που παρουσιάζονται χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Ο εκδότης κατέχει αποκλειστικά τα Copyrights όλων των άρθρων που δημοσιεύονται στο περιοδικό και στις ιστοσελίδες του και συγχρόνως το δικαίωμα ανατύπωσης αυτών. Τα άρθρα που υπογράφονται δεν εκπροσωπούν υποχρεωτικά την άποψη του εκδότη. Οποιοδήποτε άλλο υλικό που αποστέλλεται για δημοσίευση μαζί με κάθε άρθρο δεν επιστρέφεται. Μερικές φωτογραφίες που εμφανίζονται χρησιμοποιούνται μόνο ως γραφική απεικόνιση. Οι υπεύθυνοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για σωστή και έγκυρη ενημέρωση.
2022 copyright actionPRESS, development by
OMNINET